Het duurt nog even, maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn: op donderdag 24 februari 2011 is er weer de kans om te proefstuderen bij de opleidingen van de Hogeschool Rotterdam. Ook de opleiding Maritiem Officier aan de Hogeschool van de Zeevaart doet hier aan mee. Op deze dag krijg je bij ons op school lessen, die je als normale student ook gewoon krijgt. Het programma bestaat onder andere uit de lessen Engels, Nautische theorie en kaartpassen, en je gaat ook werken met een aantal van de simulatoren. Tussendoor ga je nog lunchen met een paar van mijn medestudenten (of ik ben er misschien zelf wel bij). Het programma duurt van 09:00 uur tot ongeveer 16:30 uur. Let wel op: inschrijven kan tot 15 februari! Tot dan?!

Klik hier om je in te schrijven, of klik hier voor meer informatie over deze proefstudeer-dag van de HRO.