Na het tentamen van WI, hadden we vandaag een zogenaamd ‘hok’ geregeld, zodat we nog voor de toets van TKN konden leren. Deze toets bleek later helemaal niet door te gaan, dus zaten we daar eigenlijk voor niets bijna twee van de vier tussenuren (te wachten). Maar goed, toch nog even wat foto’s gemaakt. Het was druk aan de kade bij het STC, want na een tijdje kwam zelfs het vierde schip, helemaal aan het einde, aanmeren. Dat is te zien op de laatste foto, die vanaf de 10e verdieping gemaakt is. Het schip dat het dichtste bij de deur lag, was de Joy. Dit is een vrachtschip dat in 2004 onder de naam Sider Joy gebouwd is. Waarschijnlijk is ze in 2009 omgedoopt tot de Joy. Het ‘Sider’ is echter nog steeds op de romp te zien, hoewel er toch wel wat blauwe verf overheen gedaan is. Het schip vaart onder de vlag van Antigua en Barbuda, en is 105 meter lang, 14 meter breed, en ze heeft een diepgang van 3,8 meter. Achter de Joy lagen de vrachtschepen de Falcon, de Aldebaran en de Baltic Skipper. Ik vind het wel een mooi gezicht zo. En eindelijk eens een lekker zonnetje erbij. Helaas ligt het laatste tentamen van deze week nog op me te wachten: morgen nog het tentamen van NTB..