Opvallend genoeg ligt er de dag nadat ik de Mare gespot heb, meteen weer een ander schip. Hij kwam echter pas aan nadat ik even naar huis was gegaan, omdat ik maar liefst 7(!) tussenuren had. Lekker handig ingepland: het eerste en het negende toetsen. Maar goed, na mijn laatste toets was het nog net licht genoeg om een paar foto’s van de Noordhoek Constructor te maken. Dit 77 meter lange schip heeft al eens vaker naast de school gelegen, maar ik had er toen geen foto’s van gemaakt, en deze website was er toen nog helemaal niet. Verder over het schip. De Noordhoek Constructor is een zogenaamde ‘duikersboot’. Ze is uitgerust met een helikopter-dek, en verschillende attributen om duik-operaties uit te kunnen voeren. Ze heeft een breedte van 18 meter, en een diepgang van 4 meter. Een mooi en bijzonder schip, want je ziet zulke niet zo vaak.