Zou de harde wind iets met de aangemeerde Windstar te maken hebben? Dit schip lag namelijk vandaag aangemeerd aan de kade bij het STC-gebouw. Ik had eerst wat foto’s gemaakt vanaf de 13e verdieping, en na onze les in de machinekamer-simulator zijn we naar buiten gegaan om daar de rest van de foto’s te gaan maken. Dat was echter een stuk moeilijker dan we dachten, want de wind was zeer sterk net om het hoekje van het gebouw. Ik had nog net een paar onbewogen foto’s van dit 83 meter lange schip kunnen maken. De Windstar vaart onder de Noorse vlag, en ze is 13 meter breed, en ze heeft een diepgang van 3,2 meter. Toen we ons een weg naar de achterkant baanden, zagen we dat het water helemaal omhoog kwam via de achterkant van het schip. Het opspattende water is op de laatste foto goed te zien. Het was erg spectaculair!