Het is al weer meer dan een maand geleden dat ik een schip heb kunnen spotten aan de kade bij het STC. Dit komt doordat er lange tijd twee wat kleinere schepen hebben gelegen, en één daarvan is de Swiber Else-Marie, die er overigens nog steeds ligt. Doordat deze twee schepen er lagen, was er geen plek meer voor een (wat groter) ander schip. Nu ligt gelukkig alleen de Swiber Else-Marie er nog, en is er nu ook plaats voor een ander schip. In dit geval is dit de Feed Halten; een 81 meter lang vrachtschip. Het schip is 12 meter breed, het schip heeft een diepgang van 5,2 meter, en het schip vaart onder de vlag van Antigua en Barbuda. De Feed Halten is in 1992 gebouwd, en vaart momenteel voor de rederij Rimpship AS, dat gevestigd is in Trondheim, in Noorwegen. En nu maar hopen dat er meer schepen komen te liggen deze week!