Op woensdagmiddag 8 juni is er weer de gelegenheid om een kijkje te nemen op het Scheepvaart en Transport College in Rotterdam. Voor iedereen die de maritieme of logistieke wereld in wilt gaan, raad ik aan om even langs te komen op deze infomiddag.

Aangezien het dit keer om een infomiddag gaat in plaats van een open dag, weet ik niet precies wat er op het programma staat. De kans is groot dat je, al dan niet door middel van een rondleiding, de school kunt verkennen. verder zul je waarschijnlijk gewoon een kijkje kunnen gaan nemen in de hypermoderne scheep-simulatoren op de eerste verdieping. Ook de machinekamer op de begane grond zal waarschijnlijk wel open zijn. Ten slotte kun je natuurlijk heel veel informatie krijgen over alle opleidingen, zoals de naam ‘infomiddag’ al doet vermoeden. Hieronder kun je meer informatie vinden over de infomiddag.

Infomiddag woensdag 8 juni 2011
Tijd: 13:00 – 16:00 uur
Locatie: Lloydstraat 300, 3024 EA Rotterdam
Meer informatie: 010 – 44 86 000 of klik hier.

Er zijn overigens ook infomiddagen op de andere locaties van het STC op die datum. Klik hier voor meer informatie. Tot dan?!

Poster: STC-Group.