Ik wilde dit al eerder gaan doen: naar Hoek van Holland gaan om schepen te fotograferen. Helaas komt het er door deze drukke laatste periode niet echt van, tot vanmiddag. Na het symposium, dat rond 14:00 uur afgelopen was, had ik in principe niets dringends meer te doen. Hierdoor besloot ik om de trein naar Hoek van Holland te pakken, want ik had immers mijn camera toch al bij me. Ik was wel eens eerder in Hoek van Holland geweest, maar ik was nog nooit op de pier tussen de Nieuwe Waterweg en het strand geweest. Hier ben ik vanmiddag dus naartoe gelopen, en vanaf die plek heb ik een aantal foto’s gemaakt. Helaas miste ik net het grote containerschip van OOCL toen ik de pier op kwam lopen.

Er kwamen een paar tankers en een paar containerschepen voorbij toen ik op de pier liep. Ook kwam er een schip van DFDS Seaways en een schip van Stena Line binnen. De foto’s van na de DFDS zijn alleen met mijn mobiele telefoon gemaakt, omdat de accu van mijn camera de geest gaf. Voortaan maar áltijd de accu opladen als ik foto’s wil gaan maken!

Voor meer foto’s, kijk op mijn Flickr-profiel.