Gisteren ben ik schepen wezen spotten bij Maassluis, aangezien we voorlopig nu elke vrijdag vrij zijn. Dat het erg lekker weer was, was natuurlijk mooi meegenomen! Hoewel ik eigenlijk maar een uurtje langs de waterkant heb gestaan, heb ik toch veel mooie foto’s en video’s kunnen maken. Op YouTube zijn video’s te bekijken van onder andere de passerende Maersk Rosyth, de Thea B en de Flandria Seaways, en de Twister, Smit Japan, Holland en Saffier. Bovendien kun je ook wat foto’s van deze schepen bekijken op mijn Flickr-profiel.

In die vrij korte tijd kwamen er dus behoorlijk wat zeeschepen voorbij, iets dat natuurlijk ook wel eens anders is. Het was door de drukte in ieder geval na een tijdje niet eens meer bij te houden qua foto en video. Het mooiste vond ik dat de tanker de Twister precies op het moment dat ik er stond, voorbij kwam. Dit schip heb ik namelijk eerder met een loods naar binnen geloodst. Helaas zijn de weersvoorspellingen nou niet bepaald positief over volgende week vrijdag, dus wordt het weer wachten voor een mogelijkheid met beter weer.

Voor meer foto’s van alle schepen kun je op mijn Flickr-profiel kijken.