Zo! Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, de stageperiode komt er met vliegende vaart aan. Gelukkig zijn we nu nog in de begin fase en is men momenteel hard op zoek naar een geschikte stage bij een rederij naar keuze, dit kan zijn in de containervaart, tankers of zwaar zeetransport. In mijn geval trekt met name het zwaar zeetransport mij heel erg, al is eigenlijk alles wel zeer interessant! Het liefste zou ik bij Dockwise mijn stage willen lopen, mocht het niet zo zijn dat een ander bedrijf gelegen in Schotland alle zeevarenden regelt. Ofwel dik minpunt voor mij. Nummer een is van het top drie lijstjes gevallen en vervolgens komen er twee nieuwe rederijen boven drijven, genaamd: Maersk en Wagenborg. Stiekem is Big Lift ook nog interessant om bij te solliciteren.

Voor deze sollicitatie heb ik natuurlijk een nette brief nodig en een cv nodig, laatstgenoemde is al klaar en zo in principe zo de deur uit kunnen. Mocht het niet zo zijn dat ik momenteel druk aan het leren ben voor aankomende tentamens die nog behoorlijk pittig zijn. Ondertussen ben ik tevens erg goed in het studieontwijkend gedrag, ik schrijf namelijk dit bericht! (Is namelijk veel leuker). Gelukkig is het einde van de dag in zicht en is het tijd om te zeggen “Jitske uit”.

I’ll keep ya all posted!

Foto: Dockwise.