Vanwege het mooie weer was ik van plan om vandaag de waterkant weer eens op te zoeken. Ik had in gedachten om naar de Maasvlakte te gaan, maar aangezien je daar met het OV bijna met geen mogelijkheid meer kunt komen, heb ik toch maar weer voor Hoek van Holland gekozen. Rond 13:45 uur kwam ik op de pier aan, en kon het spotten gaan beginnen.

Gedurende de middag kwam er een flink aantal schepen voorbij, waaronder enkele tankers en een aantal containerschepen. Onder andere de tankers Calypso en Stolt Skua en containerschepen Thea B en Arnarfell waren te spotten. Rond 15:45 uur bevond de RPA16 van Havenbedrijf Rotterdam zich aan het begin van de Nieuwe Waterweg, aan de kant van de Maasvlakte, waar deze enige tijd haar waterkanonnen aan het testen(/ermee aan het spelen(?)) was. Dit zorgde voor enkele best mooie foto’s.

Hoe dan ook, het was in ieder geval een erg mooie dag om wat foto’s en video’s te maken. Vrijdag ga ik mogelijk weer terug naar Hoek van Holland om daar een timelapse-video te maken van de Nieuwe Waterweg.

In onderstaande galerij zijn de mooiste foto’s van vandaag te vinden. Als het uploaden voltooid is, dan zijn alle nieuwe video’s op mijn YouTube-kanaal te vinden.