Het aftellen is begonnen! Nog een aantal dagen en dan vertrek ik met de Maersk Kimi richting de eerste haven, namelijk die van Bremen. Momenteel is zij buiten ontvangst, maar de laatst bekende haven was Jebel Ali, jawel Dubai! (Mocht je willen weten wat de eerstvolgende haven van het schip is, klik dan hier).

In de afgelopen weken ben ik dan ook druk bezig geweest met het regelen van de benodigde documenten en niet te vergeten, het behalen van voldoende punten om überhaupt op stage te mogen!
Met de laatste tentamenweek waren de laatste punten binnen te slepen, op een wonderbaarlijke manier heb ik deze allemaal behaald, wat resulteerde in alvast een klein voorproefje van vakantie!
Er restte mij namelijk alleen nog het inleveren van de boeken, lockersleutel en het ondertekenen van de stage-overeenkomt. Nu dit ook achter de rug is, mag ik genieten van een welverdiende vakantie!

Tot horens!