Copyright

Alle nieuwsberichten, foto’s en video’s en dergelijke, die afkomstig zijn van een extern medium, zijn natuurlijk meestal verbonden aan een bepaald copyright. Van elk object dat op deze website wordt geplaatst, en zo’n copyright bevat, wordt daarom de bron vermeld. Indien die inhoud van deze website overgenomen wordt, dient daar opnieuw de oorspronkelijke bron van vermeld te worden. Het opnieuw gebruiken van deze inhoud is overgens verder geheel op eigen risico.

Veel inhoud van deze website valt onder eigen copyright. Het gaat hier om zelfgeschreven nieuwsberichten en pagina’s met informatie, foto’s en video’s. Het is toegestaan om deze inhoud voor niet-commerciële doeleinden te gebruiken, mits deze website in dat geval door middel van minimaal een tekstlink als bron wordt vermeld. Het kopiëren, bewerken, veelvuldig verspreiden, of opnieuw publiceren van deze inhoud is voor commerciële doeleinden zonder toestemming niet toegestaan. Neem in dit geval altijd contact op met Mitchel Troost.

Het logo van Maritiem-Officier.nl / Marof.nl (het kompas) mag in geen enkel geval zonder toestemming worden gekopieerd, bewerkt of veelvuldig verspreid.

Het zogenaamde ‘hotlinking’ van foto’s of video’s die op deze website geplaatst zijn, is tevens niet toegestaan.

Constateer je misbruik van je eigen of onze copyright? Neem contact op met Mitchel Troost.