Over

Maritiem-Officier.nl / Marof.nl is gemaakt en wordt beheerd door Mitchel Troost, een derdejaars student van de Rotterdam Mainport University in Rotterdam. Je kunt op deze website onder andere reisverslagen, foto’s, video’s en ervaringen van hem vinden. Deze ervaringen, verslagen, foto’s, etc. kunnen bijvoorbeeld over de HBO-opleiding gaan. Tevens kun je hier ook vele interessante nieuwtjes vinden uit de wereld van de scheepvaart. Bovendien is er op deze website ook veel informatie te vinden over de opleiding zelf, zoals de vele verschillende locaties waar de opleiding aangeboden wordt. Maritiem-Officier.nl is echter geen onderdeel van een bepaalde school of instelling.

Een doel van deze website is om aan aankomende studenten te laten zien hoe de opleiding in elkaar zit, en wat ze allemaal kunnen verwachten. De nadruk van de informatie en de berichten op deze website ligt echter wel op de Hogeschool voor de Zeevaart. Het kan dus voorkomen dat bijvoorbeeld sommige activiteiten niet (op hetzelfde moment) worden gedaan op een andere zeevaartschool, maar over het algemeen komt het wel met elkaar overeen.

Een ander doel van deze website is om gewoon onder andere foto’s, video’s en reisverslagen via deze weg met de wereld te delen.

Er zijn ook andere HBO Marof-studenten die hun eigen berichten op deze website plaatsen. Dit betreft voornamelijk nieuwtjes, ervaringen, en stage- of reisverslagen. In de lijst hieronder kun je gemakkelijk bekijken wie er allemaal zorgen voor de inhoud van deze website. Per student kun je onder andere alle geplaatste berichten bekijken. Door het volledige profiel van een student te bekijken (door op de zijn/haar schermnaam te klikken), kun je bovendien meer informatie vinden om hem/haar eventueel te volgen via een sociaal medium.

Mitchel
Silvan
Jitske
Evert Gielesen
Jacco
Stephan
Rebecca
Kevin
Tom